skip to Main Content

Gezonder eten? Voeg dit toe aan jouw volgende maaltijd!

Gezonde voeding toevoegen aan jouw maaltijden helpt met afvallen en een gezondere levensstijl. Maar welke ingrediënten passen nou bij de meeste recepten, zodat jouw maaltijden gezonder worden? Wij hebben ze op een rijtje gezet voor je, dus lees snel verder!

Groente

Super logisch, maar heel belangrijk, groente! Deze zorgen voor extra vezels, vitaminen en mineralen! Denk aan spinazie, tomaten, paprika’s , komkommer en courgettes bij de volgende kooksessie, voor een gezondere maaltijd.

Magere eiwit

Magere eiwitten zoals kipfilet, mager rundvlees of bonen zijn ideaal voor een gezondere maaltijd en gezondere levensstijl. Eiwitten zijn goed voor je lichaam, die haalt er namelijk energie uit. Door ervoor te zorgen dat je magere eiwitten eet, zorg je ervoor dat je zo min mogelijke overbodige vetten binnen krijgt!

Noten en/of zaden

Gezonde vetten en extra textuur nodig bij jouw maaltijd? Noten en zaden zijn dan de ideale oplossing voor jouw probleem! Probeer het uit en gooi ze door de volgende maaltijd heen.

Fruit

Het ideale tussendoortje voor een gezondere levensstijl is natuurlijk fruit. Weinig calorieën, veel vitamines, minerale en voedingsvezels. Maar naast dit heeft fruit nog veel meer voordelen, het is dus een veel beter tussendoortje dan een ongezond koekje, dus wat houd je nog tegen?

 

Door dit te verwerken in jouw maaltijden, ga jij de gezonde levensstijl achterna zonder al te veel te boeten aan smaak. Ook ben je er meer van bewust wat je eet en wat je koopt in de winkel, ideaal toch?

Back To Top